сряда, 18 януари 2012 г.

Пречистване на енергийното поле – за всеки

Пуснете Любовта до себе си
Следващата техника е подходяща за всеки, който усеща тежестта на натрупаните негативни емоции, дошли отвън или струящи отвътре. Единственото, което ще ви е нужно, е спокойствието и увереността, че можете да го направите и че заслужавате да си го дадете.


Седнете спокойно в стаята си. Пуснете си релаксираща музика. Разположете се удобно в седнало положение, нека гърбът ви е изправен и бъдете сигурни, че няма опасност да се наклоните и паднете или легнете. Осигурете си спокойствие и бъдете уверени, че никой няма да влезе да ви притеснява. Не кръстосвайте ръце и крака. Може да опрете крака на пода.

Настанени удобно, затворете очи и започнете да наблюдавате дишането си. Нито го забързвайте, нито го забавяйте, просто следете процеса, нека вниманието да следва дъха ви. Отпуснете се все повече. Дишането ви става все по-равномерно и леко и вие с крайчеца на съзнанието си проследявайте процеса. Ако ви минава някаква мисъл, просто си я регистрирайте като такава и я оставете да си иде. Изпратете я с поглед към пространството. Ето, че тя изчезва, а вие продължавате да дишате леко.

Представете си, че енергията на Любовта влиза през прозореца в стаята. Това е златна лъчиста енергия. Тя постепенно обхожда цялата стая, с всичките й ъгли и закътани местенца, и изчиства всички възможни негативни енергии. Стаята ви засиява. Енергийният поток излиза през прозореца и отнася лошото. След това нов поток чиста енергия влиза и запечатва вашето пространство и вече нищо лошо не може да влезе при вас.

Отдайте се на приятното усещане. Представете си, че сте на любимо място сред природата, огрени от слънчеви лъчи. Усещате меката им топлина. Над вас се поклащат клоните на високи дървета и донасят приятен полъх. До вас достигат песните на птичките, далечното жужене на пчели. Чувате ромона на поточе. Мирисът на трева и любими цветя изпълва дробовете ви. Останете така, колкото ви харесва.

После вижте как ставате и се разхождате наоколо – забелязвате колко красиво е това място и какъв мир носи в душата ви. Запечатайте този момент. Когато сте готови, направете няколко дълбоки вдишвания, докосвайте едни други пръстите на ръцете си, размърдайте пръстите на краката, раздвижете мускули. Осъзнайте, че вече сте в стаята, заредена с енергията на Любовта. Усмихнете се, поздравете себе си за добрата работа и така, с усмивка на уста, отворете очи.

Намасте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашият коментар: